Service

ONZE SERVICE

 

WIJ DOEN ONDERHOUD VOLGENS FABRIEKSNORMEN, TEVENS APK, AIRCOSERVICE, REMMEN VERVANGEN, KOPPELING VERVANGEN, VERSNELLINGSBAK REPARATIE, STORINGSDIAGNOSE, OZON BEHANDELING, INTERIEUR REINIGING, VERVANGEN DISTRIBUTIEKETTING GELEIDERS EN SPANNER,CYLINDERKOPPAKKING VERVANGEN, WATERPOMP VERVANGEN,DYNAMO REPAREREN, STARTMOTOR REPAREREN, BANDEN VERNIEUWEN, BALANCEREN, VERVANGEN RAAMMECHANISME,

Onderhoud

Alle merken


Waarom op tijd een grote beurt laten uitvoeren?

Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Daarom is het belangrijk om regelmatig en volgens de juiste intervallen een grote beurt aan uw auto te laten verrichten. Naast veiligheid kan een gebrek aan onderhoud door het te laat of niet laten uitvoeren een grote beurt schade toebrengen aan uw auto en zo extra kosten met zich meebrengen en de waarde van uw auto doen verminderen.


APK

Voor alle merken


Verkeersveiligheid: Remmen, Wielophanging, Schokdempers, Banden, Stuurinrichting, Verlichting, Carrosserie

Milieu: Uitlaatgassen, Roetmeting (dieselmotoren), Viergasmeting (benzinemotoren)

Voertuigidentificatienummer, Gebruikte brandstof


Na afloop van de APK keuring krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten.


- Inclusief keuringsrapport

- Inclusief arbeid

- Inclusief afmeldkosten

- Inclusief BTW

Garantie

Alle merken


Blijft mijn fabrieksgarantie behouden  als ik mijn auto buiten het merkkanaal laat onderhouden?

Jazeker, in de Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudsadres. Voorwaarde is wel dat het onafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert.

Alle werkzaamheden teken wij netjes op in uw serviceboekje.

Storingsdiagnose

Voor alle merken


Auto's worden steeds complexer, uw auto zit vol met computers. Elke computer heeft z'n eigen taak binnen de auto, en kan bij storing worden uitgelezen. Aan de hand van het storingsprotocol kunnen we de onderdelen controleren. Tevens kan een reparatie voorstel worden opgemaakt.

Distributieriem vervangen

Voor alle merken


Distributieriem Vervangen voor alle merken:


Wanneer moet ik mijn auto distributieriem vervangen?

Wanneer de distributieriem van uw auto niet op tijd vervangen wordt, kan deze breken, waardoor de motor vastloopt of zelfs grote schade veroorzaakt. De kosten om een gebroken distributieriem te repareren kan oplopen van enkele honderden tot zelfs duizenden euro's. Wees er daarom tijdig bij en laat de distributieriem op tijd vervangen.  Wij garanderen u een vaste prijs en zelfs een besparing tot maar liefst 50% op de merkdealer prijzen.